pokerstarsPokerstars är värdens största pokersajt. Hos Pokerstars hittar du oavsett tid på dygnet många tusentals spelare som spelar Texas holdém, Omaha, Stud och många andra typer av poker. Oavsett vilken typ av poker du gillar att spela kommer du hitta många motspelare att spela mot. Detta är sant oavsett vilken insatser du vill spela med. Här hittar du massvis med spelare som spelare med små insatser men också många spelare som spelar med stora insatser.

Pokerstars har på senaste tiden retat upp många spelare genom att höja sin rejk men de förblir trots detta den största pokersajten och det verkar tveksamt att något annan pokersajt kommer kunna ändra på det någon gång snart. Särskilt eftersom Pokerstars äger Full Tilt Poker. En av de största konkurrenterna.

Pokerstars erbjuder generösa bonusar och betalar alltid ut dina vinster snabbt när du begär en utbetalning. De använder sig av sin egen specialutvecklade mjukvara som man bara kan spela med hos Pokerstars och är inte del av något pokernätverk. Mjukvaran är mycket välutvecklad. Den är enkel men mycket funktionell och känd för att fungera väl. Det är väldigt sällsynt att pokerstars mjukvara fryser eller laggar. Pokerstars erbjuder även spel i din mobila enhet. De har en app för båda iPhone och för Android. Apparna är välbyggda och fungerar precis som deras vanliga mjukvara mycket bra. Du får tillgång till en stor del av pokerstars utbud när du spelar i mobilen men det finns ett fåtal turneringar och bord som du inte har tillgång till i mobilen. Det fungerar mycket bra att spela poker i mobilen och paddan men det är svårare att spela på flera bord samtidigt i en mobil enhet än vad det är på din dator. Om du vill grinda på många bord samtidigt rekommenderar jag därför att du spelar på din laptop.

Pokerstars erbjuder sedan 2013 skattefria vinster för alla svenska spelare. Du måste spela på pokerstars.eu för att få skattefria vinster. Om du spelar på pokerstars.com är vinster skattepliktiga. Du spelar med samma mjukvara och mot samma spelare oavsett vilken adress du spelar på.

Pokerstars Välkomstbonus

pokerstars spelutbudPokerstars erbjuder en generös välkomstbonus. Du får bonus på dina tre första insättningar. Du kan få totalt $600 i bonus. För att få $600 i bonus måste du sätta in totalt $600 under dina tre första insättningar. Du får inte bonusen insatt direkt på ditt konto utan du måste möta omsättningskravet innan du får den. Bonusen betalas ut i delar allt eftersom du nått omsättningskravet för den delen. Hur stor varje del är beror på hur mycket pengar du satte in. Du måste tjäna in hela bonusen inom en viss tid. Om du inte gör det så förlorar du det inte har tjänat in. Det är därför viktigt att du inte gör för stora insättningar. Kom ihåg att du får bonus på dina tre första insättningar. Du kan därför göra en mindre insättningen, möta omsättningskravet och sedan sätta in mer. På detta sätt maximerar du dina chanser att få hela bonusen.

Kundtjänst och insättningar

Pokerstars låter dig använda ett stort antal olika metoder för att sätta in pengar. De erbjuder ett lite mer begränsat utbud av metoder för att ta ut pengar. Detta är dock normalt och båda utbuden är mycket bra i jämförelse med andra pokerrum. Exempel på metoder som du kan använda för att sätta in pengar till Pokerstar inkluderar Banköverföringar, bankkort såsom VISA och MasterCard samt en lång rad olika e-plånböcker.

Kundtjänsten är en av pokerstars svagaste sidor. Deras kundtjänst är kunnig och kan oftast lösa de flesta problem. Du kan dock tyvärr bara kontakta kundtjänst via e-post. Du kan inte ringa dem och inte heller få hjälp via live chatt. Du kan med ande ord inte få hjälp direkt utan måste vänta på att du skall få ett svar via e-post. De svarar normalt relativt fort men det  kan ändå ta ett till två dygn innan man får den hjälp man behöver. Ibland går det fortare. Du kan få support på Svenska.

Spelutbud

Du kan spela en rad olika poker typer hos pokerstars . Bland dessa hittar du Texas Hold’em, Omaha, 5 Card Omaha, Courchevel, Femkorts mörkpoker, Sjukorts stötpoker, Triple Stud 2-7, Single Draw 2-7, Triple Draw, Razz, HORSE, Badugi. Du kan även spela flera olika Hi/Lo spel och olika kombinationsspel där man spelar olika typer av poker under olika händer.

Turneringsutbud

pokerstars chipsPokerstars erbjuder ett mycket stort utbud av poker turneringar. De flesta turneringar är Texas Holdem turneringar men de erbjuder även ett stort utbud av turneringar i andra typer av poker. Du kan alltid hitta turneringar som passar dig hos Pokerstars oberoende av vilka insatser du vill spela med och oberoende av vilken typ av poker du vill spela. Många turneringar har flera tusen deltagare vilket gör det möjligt att vinna stora summor pengar om man kan sig till finalbordet. De erbjuder  ett stort antal satelliter, inklusive free rolls där man kan vinna resepaket till offline turneringar. Pokerstars erbjuder ett mycket stort utbud till av resepaket till olika turneringar som de äger eller sponsrar. Du kan bland annat vinna resor till WSOP, WSOPE, WPT, EPT, APPT och många andra event.

Pokerstars mest berömda turneringar inkluderar:

Sunday Millions: Sunday Millions är en turneringar som spelas varje söndag och som har en mycket stor vinstpott. Du kan om du vinner Sunday Millions ofta kamma hem flera miljoner kronor. Om du tycker inköpet till turneringen är för högt så finns det flera turneringar före och efter denna turneringen som har lägre inköp men fortfarande mycket höga vinstpotter.

WCOOP: WCOOP är en turneringsserie som spelas en gång om året. WCOOP står för World Championship of Online Poker och vinnaren  av main event kan titulera sig världsmästare i online poker. (Titeln är inte officiell) WCOOP har en mycket stor vinstpott. Totalt finns det mer än 300 miljoner i den garanterade vinstpotten för dessa turneringar.

SCOOP: SCOOP är en annan årlig turnering som spelas varje vår. Mitt emellan varje WCOOP. SCOOP som står för Spring Championship Of Online Poker är en nästan lika stor turnering som WCOOP. Även här finns det hundratals miljoner i potten.

TCOOP: TCOOP är en stor turneringsserie med stora vinstpotter. TCOOP är helt dedikerade till Turbo Poker.